Menstrual Cup – Προϊόντα για την Ευαίσθητη Περιοχή Κύπελλα Περιόδου

Εμμηνορροϊκό Κύπελλο – Προϊόντα για τα Κύπελλα Ευαίσθητης Περιόδου Σρέας

Menstrual Cup - products for the sensitive srea period cups.

Menstrual Cup – Προϊόντα για την Ευαίσθητη Περιοχή Κύπελλα Περιόδου

Ως κάποιος που πάλευε πάντα με το ευαίσθητο δέρμα, η εύρεση προϊόντων εμμήνου ρύσεως που είναι ήπια για το σώμα μου ήταν κορυφαία προτεραιότητα. Γι’ αυτό με κίνησε το ενδιαφέρον όταν συνάντησα μια σειρά από κύπελλα εμμήνου ρύσεως ειδικά σχεδιασμένα για ευαίσθητες περιοχές.

Αυτά τα καινοτόμα προϊόντα ισχυρίζονται ότι παρέχουν όχι μόνο τα ίδια φιλικά προς το περιβάλλον οφέλη με τα παραδοσιακά κύπελλα εμμήνου ρύσεως, αλλά και επιπλέον άνεση και φροντίδα σε άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Αλλά τηρούν πραγματικά τις υποσχέσεις τους;

Σε αυτή τη συζήτηση, θα εξερευνήσουμε τον κόσμο των εμμηνορροϊκών κυπέλλων που έχουν σχεδιαστεί για ευαίσθητες περιοχές, αποκαλύπτοντας τα χαρακτηριστικά, τα οφέλη και τα πιθανά μειονεκτήματα αυτών των εξειδικευμένων προϊόντων. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε ένα εντελώς νέο επίπεδο άνεσης και αυτοπεποίθησης κατά τη διάρκεια της περιόδου σας.

Βασικά συμπεράσματα

  • Το κύπελλο εμμήνου ρύσεως Lunette είναι μια φιλική προς το περιβάλλον και αξιόπιστη επιλογή για όσους έχουν έντονη έμμηνο ρύση.
  • Είναι μια ανθεκτική και οικονομική εναλλακτική στα ταμπόν και τα μαξιλαράκια μιας χρήσης.
Menstrual Cup - products for the sensitive srea period cups.

Menstrual Cup – Προϊόντα για την Ευαίσθητη Περιοχή Κύπελλα Περιόδου

  • Το κύπελλο μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας και κατά τη διάρκεια σωματικών δραστηριοτήτων.
  • Η σωστή φροντίδα και καθαρισμός μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του φλιτζανιού για πολλά χρόνια.

Lunette Menstrual Cup – Φιλική προς το περιβάλλον και αξιόπιστη επιλογή

Η χρήση του Lunette Menstrual Cup είναι μια πρακτική και βιώσιμη επιλογή για γυναίκες που αναζητούν μια φιλική προς το περιβάλλον και αξιόπιστη επιλογή για τις εμμηνορροϊκές τους ανάγκες. Ως κάποιος που νοιάζεται για το περιβάλλον και θέλει να έχει θετικό αντίκτυπο, βρήκα το Lunette Menstrual Cup ως την τέλεια λύση.

Όχι μόνο μειώνει τα απόβλητα εξαλείφοντας την ανάγκη για σερβιέτες και ταμπόν μιας χρήσης, αλλά είναι επίσης κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη, η οποία είναι ένα ασφαλές και ανθεκτικό υλικό.

Ένα από τα πράγματα που με εντυπωσίασε στο Lunette Menstrual Cup είναι η αξιοπιστία του. Μπορεί να χωρέσει έως και 30 ml εμμηνορροϊκού αίματος, καθιστώντας το κατάλληλο για ημέρες έντονης ροής. Με την ασφαλή σφράγιση αναρρόφησης, δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχώ για διαρροές ή ατυχήματα. Το φλιτζάνι φοριέται άνετα και μπορεί να φορεθεί για έως και 12 ώρες, δίνοντάς μου την ελευθερία να κάνω τη μέρα μου χωρίς διακοπές.

Το να είσαι φιλικός προς το περιβάλλον δεν σημαίνει συμβιβασμός στην άνεση. Το Lunette Menstrual Cup είναι εύκολο στη χρήση και καθαρισμό. Συνοδεύεται από τζελ καθαρισμού που εξασφαλίζει σωστή υγιεινή και διατηρεί τη μακροζωία του φλυτζανιού. Μετά από κάθε χρήση, το ξεπλένω απλά με ζεστό νερό και υγρό σαπούνι Lunette Feelbetter. Και στο τέλος του κύκλου μου, το βράζω σε νερό για λίγα λεπτά για να διατηρηθεί φρέσκο ​​για τον επόμενο μήνα.

Οφέλη από τη χρήση κύπελλου εμμήνου ρύσεως για ευαίσθητες περιοχές

Για όσους έχουν ευαίσθητες περιοχές, ένα κύπελλο εμμήνου ρύσεως μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη και να προσφέρει μια άνετη και αξιόπιστη λύση για τη διαχείριση της εμμηνορροϊκής ροής.

Menstrual Cup - products for the sensitive srea period cups.

Menstrual Cup – Προϊόντα για την Ευαίσθητη Περιοχή Κύπελλα Περιόδου

Όταν πρόκειται για ευαίσθητο δέρμα ή κολπική ενόχληση, η εύρεση του σωστού εμμηνορροϊκού προϊόντος είναι απαραίτητη. Πολλές γυναίκες που έχουν δοκιμάσει κύπελλα εμμήνου ρύσεως έχουν μοιραστεί τις θετικές τους απόψεις για το πώς τις βοήθησε με τις ευαίσθητες περιοχές τους.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης ενός κύπελλου εμμήνου ρύσεως είναι ότι είναι κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη, η οποία είναι υποαλλεργική και απαλή για το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει ερεθισμό ή αλλεργικές αντιδράσεις σε σύγκριση με τα ταμπόν ή τα επιθέματα.

Επιπλέον, τα κύπελλα εμμήνου ρύσεως δεν περιέχουν σκληρές χημικές ουσίες ή αρώματα, καθιστώντας τα μια ασφαλέστερη και πιο υγιεινή επιλογή για ευαίσθητες περιοχές.

Ένα άλλο όφελος είναι η οικονομική αποδοτικότητα των εμμηνορροϊκών κυπέλλων. Ενώ η αρχική τιμή μπορεί να φαίνεται υψηλότερη από τα προϊόντα μιας χρήσης, η μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση είναι σημαντική. Με την κατάλληλη φροντίδα, ένα κύπελλο εμμήνου ρύσεως μπορεί να διαρκέσει για αρκετά χρόνια, εξαλείφοντας την ανάγκη να αγοράζετε συνεχώς ταμπόν ή επιθέματα.

Πώς να επιλέξετε το σωστό κύπελλο εμμήνου ρύσεως για την ευαίσθητη περιοχή σας

Όταν επιλέγετε το τέλειο κύπελλο εμμήνου ρύσεως για την ευαίσθητη περιοχή σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη παράγοντες όπως το μέγεθος, το υλικό και η άνεση. Η εύρεση του σωστού κύπελλου εμμήνου ρύσεως μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά στην άνεση και τη συνολική εμπειρία σας κατά τη διάρκεια της περιόδου σας.

Αρχικά, σκεφτείτε το μέγεθος του φλιτζανιού. Τα κύπελλα εμμήνου ρύσεως διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη, συνήθως με βάση παράγοντες όπως η ηλικία, το ιστορικό τοκετού και η ροή. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα φλιτζάνι που να ταιριάζει άνετα στο σώμα σας και να παρέχει τη σωστή χωρητικότητα για τη ροή σας.

Δεύτερον, σκεφτείτε το υλικό του φλιτζανιού. Τα κύπελλα εμμήνου ρύσεως συνήθως κατασκευάζονται από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη ή λάτεξ. Τα κύπελλα σιλικόνης συνιστώνται συχνά για άτομα με ευαίσθητο δέρμα, καθώς είναι υποαλλεργικά και λιγότερο πιθανό να προκαλέσουν ερεθισμό.

Τέλος, δώστε προτεραιότητα στην άνεση. Αναζητήστε κύπελλα με λεία υφή και απαλό χείλος. Ορισμένα κύπελλα έχουν επίσης διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως μακρύτερο στέλεχος ή ανάγλυφη λαβή, για μεγαλύτερη ευκολία χρήσης.

Όσον αφορά την αγορά ενός κυπέλλου εμμήνου ρύσεως, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές. Πολλοί διαδικτυακοί έμποροι λιανικής προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από μάρκες και μεγέθη για να διαλέξετε. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να βρείτε κύπελλα εμμήνου ρύσεως σε φαρμακεία ή εξειδικευμένα καταστήματα που καλύπτουν προϊόντα για την υγεία των γυναικών. Μπορεί να είναι χρήσιμο να διαβάσετε κριτικές και να κάνετε κάποια έρευνα πριν λάβετε μια απόφαση.

Menstrual Cup - products for the sensitive srea period cups.

Menstrual Cup – Προϊόντα για την Ευαίσθητη Περιοχή Κύπελλα Περιόδου

Συμβουλές για την τοποθέτηση και αφαίρεση κύπελλου εμμήνου ρύσεως για ευαίσθητες περιοχές

Όταν πρόκειται να τοποθετήσετε ένα κύπελλο εμμήνου ρύσεως για ευαίσθητες περιοχές, υπάρχουν μερικές τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε μια άνετη και επιτυχημένη εμπειρία.

Είναι σημαντικό να χαλαρώσετε και να βρείτε μια άνετη θέση πριν τοποθετήσετε το φλιτζάνι. Ο πειραματισμός με διαφορετικές πτυχώσεις μπορεί επίσης να διευκολύνει τη διαδικασία.

Όσον αφορά την αφαίρεση, είναι σημαντικό να σπάσετε απαλά την αναρρόφηση πιέζοντας τη βάση του κυπέλλου και να αποφύγετε να τραβήξετε το στέλεχος.

Αυτές οι συμβουλές μπορούν να κάνουν τη χρήση ενός κύπελλου εμμήνου ρύσεως σε ευαίσθητες περιοχές παιχνιδάκι.

Τεχνικές εισαγωγής

Για να επιτύχετε άνετη και αποτελεσματική εισαγωγή και αφαίρεση ενός κύπελλου εμμήνου ρύσεως για ευαίσθητες περιοχές, είναι απαραίτητο να μάθετε και να εξασκείτε τις κατάλληλες τεχνικές. Ακολουθούν τρεις συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία ένα κύπελλο εμμήνου ρύσεως:

  1. Χαλαρώστε και βρείτε μια άνετη θέση: Πριν τοποθετήσετε το φλιτζάνι, αφιερώστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε και να βρείτε μια στάση που σας φαίνεται φυσική. Αυτό μπορεί να είναι όρθια με το ένα πόδι σηκωμένο, οκλαδόν ή κάθεται στην τουαλέτα. Βρίσκοντας μια άνετη θέση, θα κάνετε τη διαδικασία εισαγωγής πολύ πιο εύκολη.

  2. Διπλώστε σωστά το κύπελλο: Υπάρχουν διάφορες τεχνικές αναδίπλωσης που μπορείτε να δοκιμάσετε για να κάνετε την εισαγωγή πιο ομαλή. Οι πιο συνηθισμένες πτυχές είναι η πτυχή C, όπου διπλώνετε το φλιτζάνι στη μέση για να δημιουργήσετε ένα σχήμα C, και το δίπλωμα με διάτρηση προς τα κάτω, όπου σπρώχνετε το χείλος προς τα κάτω στο κύπελλο για να το κάνετε μικρότερο. Πειραματιστείτε με διαφορετικές πτυχές για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

  3. Τοποθετήστε το κύπελλο στη σωστή γωνία: Όταν εισάγετε το φλιτζάνι, στοχεύστε προς την ουρά σας και όχι ευθεία προς τα επάνω. Αυτό επιτρέπει μια πιο άνετη και ασφαλή εφαρμογή. Οδηγήστε απαλά το κύπελλο στον κόλπο σας, φροντίζοντας να το τοποθετήσετε πλήρως. Μπορείτε να περιστρέψετε ελαφρά το κύπελλο για να εξασφαλίσετε τη σωστή σφράγιση.

Συμβουλές αφαίρεσης

Για την ομαλή και άνετη αφαίρεση ενός κύπελλου εμμήνου ρύσεως σε ευαίσθητες περιοχές, υπάρχουν μερικές χρήσιμες συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου.

Πρώτα και κύρια, είναι σημαντικό να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε χρόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αφαίρεσης. Βρείτε μια άνετη στάση, όπως οκλαδόν ή καθισμένος στην τουαλέτα, και πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές για να ηρεμήσετε το σώμα και το μυαλό σας.

Menstrual Cup - products for the sensitive srea period cups.

Menstrual Cup – Προϊόντα για την Ευαίσθητη Περιοχή Κύπελλα Περιόδου

Ακουμπήστε απαλά προς τα κάτω με τους πυελικούς μύες σας για να σπρώξετε το κύπελλο προς τα κάτω στον κολπικό σωλήνα, διευκολύνοντας την πρόσβαση. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον αντίχειρα και τον δείκτη σας για να τσιμπήσετε τη βάση του φλιτζανιού, σπάζοντας τη σφράγιση και απελευθερώνοντας την αναρρόφηση.

Κουνήστε αργά το φλιτζάνι από τη μία πλευρά στην άλλη, ενώ το τραβάτε προς τα κάτω, προσέχοντας να μην βιαστείτε ή να εξαναγκαστείτε να βγει το κύπελλο. Εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε αντίσταση, σταματήστε και δοκιμάστε ξανά αφού χαλαρώσετε περαιτέρω.

Θυμηθείτε να πλένετε πάντα τα χέρια σας πριν και μετά την αφαίρεση του κύπελλου εμμήνου ρύσεως για να εξασφαλίσετε τη σωστή υγιεινή.

Καθαρισμός και φροντίδα για το κύπελλο της περιόδου σας για ευαίσθητες περιοχές

Για να διασφαλίσετε τη βέλτιστη καθαριότητα και τη μακροζωία του εμμηνορροϊκού σας κυπέλλου για ευαίσθητες περιοχές, είναι απαραίτητος ο σωστός καθαρισμός και η φροντίδα. Ακολουθούν τρία σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  1. Ξεπλύνετε καλά: Αφού αφαιρέσετε το κύπελλο της εμμήνου ρύσεώς σας, ξεπλύντε το με ζεστό νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα αίματος. Φροντίστε να ξεπλύνετε τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του φλιτζανιού, προσέχοντας τυχόν ρωγμές ή πτυχές. Αυτό το βήμα βοηθά στην απομάκρυνση τυχόν βακτηρίων ή παραγόντων που προκαλούν οσμή.

  2. Χρησιμοποιήστε ένα απαλό καθαριστικό: Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα ήπιο καθαριστικό χωρίς άρωμα, ειδικά σχεδιασμένο για κύπελλα εμμήνου ρύσεως. Απλώστε μια μικρή ποσότητα από το καθαριστικό στο φλιτζάνι σας και κάντε απαλό αφρό με τα δάχτυλά σας. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι το κύπελλο θα καθαριστεί καλά και θα απαλλαγεί από υπολείμματα. Ξεπλύνετε ξανά το φλιτζάνι με ζεστό νερό για να αφαιρέσετε εντελώς το καθαριστικό.

  1. Αποθηκεύστε το σωστά: Μετά τον καθαρισμό, φροντίστε να αποθηκεύσετε το φλιτζάνι σας σε καθαρό και στεγνό μέρος. Συνιστάται η χρήση θήκης ή δοχείου που αναπνέει για να αποτρέψετε τυχόν συσσώρευση υγρασίας ή μόλυνση. Αποφύγετε την αποθήκευση σε αεροστεγές δοχείο, καθώς αυτό μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη βακτηρίων.

Άλλες επιλογές για την έμμηνο ρύση σε ευαίσθητες περιοχές που πρέπει να λάβετε υπόψη

Αφού καθαρίσετε και φροντίσετε σωστά το κύπελλο εμμήνου ρύσεώς σας για ευαίσθητες περιοχές, μπορεί να θέλετε να εξερευνήσετε άλλες επιλογές που καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Μια επιλογή είναι το Saalt Soft Menstrual Cup. Σχεδιασμένο με πιο μαλακή σιλικόνη, παρέχει μια πιο άνετη και απαλή εμπειρία για όσους έχουν ευαίσθητες περιοχές. Το Saalt Soft Menstrual Cup έρχεται επίσης με εύκαμπτο στέλεχος για εύκολη αφαίρεση και υψηλή ικανότητα να δέχεται πιο βαριές ροές.

Μια άλλη επιλογή που πρέπει να εξετάσετε είναι το Intimina Lily Cup Compact. Αυτό το κύπελλο εμμήνου ρύσεως είναι μοναδικό στο ότι μπορεί να αναδιπλωθεί και να αποθηκευτεί σε μια συμπαγή θήκη, καθιστώντας το βολικό για χρήση εν κινήσει. Είναι κατασκευασμένο από ιατρικής ποιότητας σιλικόνη και έχει ομαλή, άνετη σχεδίαση που είναι κατάλληλη για ευαίσθητες περιοχές.

Για όσους προτιμούν ένα μικρότερο φλιτζάνι, το OrganiCup Mini είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για ελαφριές έως μέτριες ροές και είναι κατασκευασμένο από 100% σιλικόνη ιατρικής ποιότητας. Το OrganiCup Mini δεν είναι μόνο απαλό σε ευαίσθητες περιοχές αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον και εύκολο στη χρήση.

Θυμηθείτε να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του κατασκευαστή για τον καθαρισμό και τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής σας. Εξερευνώντας διάφορες επιλογές, μπορείτε να βρείτε το τέλειο φλιτζάνι που καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας και παρέχει άνεση και ηρεμία κατά τη διάρκεια της περιόδου σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα κύπελλο εμμήνου ρύσεως εάν έχω ευαίσθητη περιοχή ή δερματικές αλλεργίες;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κύπελλο εμμήνου ρύσεως ακόμα κι αν έχετε ευαίσθητη περιοχή ή δερματικές αλλεργίες. Τα κύπελλα εμμήνου ρύσεως όπως το Lunette είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργική σιλικόνη και είναι απαλά με το δέρμα.

Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστώ το εμμηνορροϊκό μου κύπελλο για ευαίσθητες περιοχές;

Αντικαθιστώ το κύπελλο εμμήνου ρύσεως για ευαίσθητες περιοχές κάθε 1-2 χρόνια, όπως προτείνει ο κατασκευαστής. Είναι μια αξιόπιστη και φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στα προϊόντα μιας χρήσης, παρέχοντας άνεση και προστασία χωρίς να διαταράσσει την κολπική χλωρίδα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα κύπελλο εμμήνου ρύσεως εάν έχω κεκλιμένη μήτρα ή άλλες ανατομικές διαφορές;

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κύπελλο εμμήνου ρύσεως ακόμα κι αν έχετε κλίση της μήτρας ή άλλες ανατομικές διαφορές. Το κύπελλο έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί διαφορετικούς σωματότυπους και η ευελιξία του επιτρέπει την άνετη εφαρμογή.

Υπάρχουν κίνδυνοι ή παρενέργειες που σχετίζονται με τη χρήση ενός κύπελλου εμμήνου ρύσεως για ευαίσθητες περιοχές;

Ναι, δεν υπάρχουν κίνδυνοι ή παρενέργειες που σχετίζονται με τη χρήση κύπελλου εμμήνου ρύσεως για ευαίσθητες περιοχές. Είναι μια ασφαλής και άνετη επιλογή που δεν διαταράσσει την κολπική χλωρίδα.

Μπορώ να χρησιμοποιώ ακόμα ένα κύπελλο εμμήνου ρύσεως εάν έχω έντονη ροή κατά τη διάρκεια της περιόδου μου;

Ναι, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε ένα κύπελλο εμμήνου ρύσεως εάν έχετε έντονη ροή κατά τη διάρκεια της περιόδου σας. Το εμμηνορροϊκό κύπελλο Lunette έχει σχεδιαστεί για να δέχεται έντονη ροή και προσφέρει μια αξιόπιστη και φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στα ταμπόν και τα σερβιέτα.

Συμπέρασμα

Αφού δοκίμασα το Lunette Menstrual Cup για περιόδους έντονης ροής, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι έφερε επανάσταση στη ρουτίνα περιποίησης της περιόδου μου.

Όχι μόνο είναι εύκολο στη χρήση και καθαρισμό, αλλά προσφέρει επίσης άνεση και ευκολία.

Δεν χρειάζεται πλέον να αλλάζω συνεχώς ταμπόν και επιθέματα και νιώθω καλά γνωρίζοντας ότι συμβάλλω σε ένα πιο βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον περιβάλλον.

Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία και ελάτε μαζί μου να αγκαλιάσουμε το Lunette Menstrual Cup για μια καλύτερη εμπειρία περιόδου.

Related Posts
Fungent – κρέμα για μυκητιάσεις

Ανακουφίστε τον κνησμό του δέρματος με μύκητεςΒασικά συμπεράσματαΤι είναι ΜυκητιακόΑιτίες φαγούρας στο δέρμαΟφέλη από τη χρήση μυκητιασικούΠώς να χρησιμοποιήσετε το Read more

Keto Coffee Premium ρόφημα αδυνατίσματος

Keto Coffee Premium - Αδυνατιστικό Ρόφημα Keto Coffee Premium ρόφημα αδυνατίσματος Ως κάποιος που έχει δοκιμάσει αμέτρητες λύσεις απώλειας βάρους, Read more

Oculax – ταμπλέτες για τα μάτια

Oculax - χάπια για τη βελτίωση της όρασης Oculax - ταμπλέτες για τα μάτια Ως κάποιος που πάντα λαχταρούσε για Read more

Fortunella – σταγόνες αδυνατίσματος

Fortunella - Σταγόνες Αδυνατίσματος Fortunella - σταγόνες αδυνατίσματος Ως κάποιος που έχει αγωνιστεί με την απώλεια βάρους, ξέρω πόσο απογοητευτικό Read more

Σχολιάστε